onsdag 12 december 2007

"They just can't seem to keep their hands off it"

Ruskigt starkt av Liverpool. Efter tre matcher står man där med en poäng, och måste vinna alla resterande matcher. Och som de sen går ut och gör det. 8-0, 4-1 och 4-0. 5,33 mål per match. Liverpool måste snart koras till kungar av Champions League. Milan är den självklara konkurrenten, men Milan har också en klart bättre trupp. Det känns nästan logiskt att de alltid befinner sig långt fram i turneringen. Liverpool har sedan 2005 blivit CL-specialister. De ska egentligen inte räcka till längre än kvartsfinal, men de har på nåt sätt bestämt sig för att det är deras turnering. Kungar eller inte, inget annat lag kan förknippas så starkt med turneringen.
Nu vann Porto som väntat igår mot Besiktas. De vinner gruppen. Det innebär att vi kommer att få en riktigt tungviktare till åttondelsfinal oavsett vem det blir som får möta Liverpool. Det beror på att giganterna har gjort sitt och vunnit sina grupper.
Det blir ett av följande lag som kommer att möta Liverpool: Real Madrid, Milan (!), Barcelona, Inter, Sevilla.
Sevilla har inte säkrat gruppsegern ännu. Gör de inte det kommer Arsenal att vinna den gruppen, och det finns ingen möjlighet för lag från samma länder att mötas redan i åttondelen.

Inga kommentarer: