tisdag 1 april 2008

Mirko Vucinic...

Inget ont om den killen, men det säger en del om Romas svaghet; man har bara en anfallare. Det håller när man möter lag som är sämre, och det håller när man spelar kontringsfotboll. Mot på pappret bättre motstånd håller det mest om man tar ledningen, så man kan fortsätta spela just kontringsfotboll.

Roma har ingen Crespo, och det är bland annat det som gör att de inte kommer att gå vidare den här gången heller. Bara en Vucinic. Varför blir detta så uppenbart först när de har förlorat?

0-2 reflekterar ändå inte matchbilden. Blandning av otur och dåligt spel. För det var mycket slarv. Och efter 0-2 dog Roma lite. Sista 10 kunde United mest rulla bort tiden. Roma kämpade och slet, men när man själva inte sjabblade bort bollen hade man just bara Vucinic i mitten...

Förstår annars inte domaren riktigt. Förutom att två tilläggsminuter var ganska snålt, blåser han efter 91:44. Vem vet vad de där 16 sekunderna hade betytt för Roma.

För Roma gäller det nu att åka till Old Trafford med målsättningen att täppa till bakåt. Två mål är svårt nog och att lägga energi på det och samtidigt hålla igen borta mot United tror jag inte håller. Däremot bra försvarsspel, kansake få in en boll i 75:e, och då blir det lite spänning.

Inga kommentarer: