lördag 28 februari 2009

Besvikelser och rasism

Har tjatat mycket om Liverpools stegvisa misslyckanden, men nu är det official; Liverpool har kollapsat. 0-2 borta mot Boro innebär att det åter är bara Champions som gäller för resten av säsongen. Nu handlar det inte längre bara om hur United går bra. Att det bara är säsongens andra förlust i ligan är anledningen till att vi först kan konstatera kollapset nu.

Så länge de slipper Man United på vägen tror jag också att de kan räknas som en av de absoluta favoriterna till Champions. Om det ändå kunde vara en fullgod kompensation till ligavinsten. Så är det ju inte. Nu vet vi att det kommer att ha gått minst 20 år med Pool utan ligatiteln.

När vi ändå är på ämnet kan vi också påpeka att Arsenal gör sin sämsta säsong sen Wenger kom till klubben. Även det är en upprepning från tidigare inlägg, men detta var droppen. Vore väldigt förvånande om Villa släpper detta nu.

Annars undrar jag varför det dröjde ända till gårdagen innan jag hörde talas om att Sergei Rebrov har en väldigt osund människosyn. Man kan säga att det har varit tyst om det med anledning av att Rebrov inte anses vara tillräckligt intressant som spelare sett till hela världsfotbollen, men det var väl inte Paolo Di Canio heller när han gjorde sin fascisthälsning mot norra curvan?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: