tisdag 24 augusti 2010

Zlatan, Champions

Jag trodde aldrig riktigt att Ibra skulle flytta på sig redan den här sommaren. Hur ska Milans reaktion i media tolkas? Generellt brukar det väl förnekas väldigt mycket från det hållet nuförtiden, innan affärer till slut blir av, så det vore kanske lite konstigt om man nu plötsligt började sätta press på sig själva genom att ge supportrarna förhoppningar om en ny superstjärna?

Det är den här gången i alla fall realistiskt. Milan vore ett steg tillbaka för Zlatan, men Milan har i alla fall den viktigaste förutsättningen, att man spelar i Champions. Jag tror också att man kan bli ett rätt så slagkraftigt lag igen om Zlatan drar dit. Det rör sig fortfarande om en sovande jätte, men Milans kurva pekar uppåt, medan Barcas rimligen borde peka neråt. Nu har man ändå skaffat Kevin Prince Boateng, vilket kommer att ge laget en hel del energi; det som man verkligen behöver mer av, och så har Thiago Silva visat sig vara en hållbar lösning. Med Zlatan skulle man då ha en tung och fräsch pjäs i varje lagdel.

* * *

Ikväll lär Bundesliga få ytterligare en knock in på Serie A när Werder Bremen slår ut Sampdoria från CL-kvalet. Samp måste vinna med 2-0 och jag kan verkligen inte se att de kommer att hålla nollan.

Sen tycker man ju att det är lite sådär att från de andra stora ligorna så möter Sevilla och Spurs mindre starka lag som Braga respektive Young Boys.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: