fredag 29 augusti 2008

Tacka Zamparini, beskyll Zamparini


10. Palermo

En mycket stark trupp som vanligt. Men för en gångs skull väljer jag att inte tro att "den här gången blir det nog ändå Palermos tur, hur många gånger ska man misslyckas med sina resurser?".

Det har visat sig att det inte är någon slump att det här laget aldrig lyckas bryta sig in i topp 4. Det är mer vanligt att man inte ens är nära. Och det beror på att klubben ägs av en dåre som inte vet vad han sysslar med. Och skönt är väl det. Varför ska lilla Palermo utan egna fans plötsligt få leka sig till framgångar bara för att en rik dåre, som av allt att döma inte är någon sympatisk människa, pumpar in en massa stålar in i klubben?

Hursomhelst är det värt att notera att man angående spelartruppen har peakat för flera år sen. Truppen är som sagt mycket bra, men den har inte blivit bättre än förut. Man gör sig av med Amauri och tar in Liverani på mittfältet. Nocerino är fortfarande mycket omtalad, men har inte bevisat att han är den där blivande landslagsspelaren som många verkar tro. Amelia har till slut lämnat Livorno, och det är kanske den största förstärkningen.

Om man mot alla odds lever upp till lagets fulla potential, då är inte fjärdeplatsen en omöjlighet.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: